J4K Goalkeeping Academy

Just4keepers International Goalkeeping Academy is in 1999 opgericht door voormalig Everton keeper Ray Newland in Engeland. In zijn actieve keepers carrière kwam hij erachter dat de trainingen voor keepers zich beperkte tot de allerbesten. Er waren duizenden keepers die elk weekend hun kunsten vertoonden, maar hier geen geen goede opleiding voor kregen. In zijn woonplaats Liverpool startte Ray zijn eerste Just4Keepers school dat meteen een succes werd. Vandaag de dag wordt Just4Keepers gezien als een respectvolle keepersopleiding. In 21 landen verdeeld over 5 continenten worden de J4K keepersopleidingen gerespecteerd en zijn een begrip geworden.

J4K 

In 2011 is Ray Newland begonnen met het produceren en verkopen van J4K handschoenen en kleding. Deze zijn van zeer goede kwaliteit en worden wereldwijd goed verkocht. Vanaf 2014 worden  J4K handschoenen en kleding ook verkocht in Nederland. In 2014 is in het Groningse Leek het idee ontstaan om een webshop te starten met J4K keepersmaterialen. Na goed overleg met Ray Newland is er groen licht gegeven en is de verkoop gestart. Just4Keepers NL richt zich vooral op de Nederlandse en Belgische keepers.

Waarom J4K

Het is niet gemakkelijk om tussen de gevestigde orde te wurmen, maar tot nu toe lukt het nog goed. Keepers met J4K handschoenen krijgen een professionelere uitstraling en dat is precies wat we  willen. Tegenstanders moeten het idee krijgen dat ze een verloren wedstrijd tegemoet gaan. Naast onze Core Business, de handschoenen, kun je voor kleding en accessoires bij ons terecht. Een aanpassing aan je J4K handschoen(en), dat is geen probleem en kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op en we maken een afspraak. 

Wat maakt J4K nu zo aantrekkelijk?

Just4Keepers is ;

  • Goede kwaliteit,
  • Gebruik maken van de nieuwste technieken,
  • Mooie aantrekkelijk gekleurde handschoenen,
  • Professionele uitstraling.

Maar Just4Keepers is vooral ;

  • Goede prijs – kwaliteit verhouding,
  • Goede service,
  • Goed advies. De handschoenen worden verkocht door personen die zelf ook keeper zijn of zijn geweest.
  • J4K doet niets onder aan de merken Adidas, Nike, Real, Reusch, Selles, Stanno en Uhlsport.

Enthousiast geworden en interesse in J4K handschoenen of materialen? Schroom niet en mail, bel of Whatsapp ons. Wij gaan geen uitdaging uit de weg! We zien graag veel keepers met J4K handschoenen terug op de voetbalvelden.

Met vriendelijke groet,

Just4Keepers Nederland en oprichter Ray Newland

 

signature