Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel u niet bevalt en/of past, dan kunt u de artikelen binnen 14 dagen retourneren. Een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur is mogelijk, neem dan even contact op met JustforKeepers NL via mail, telefoon of Whtsapp.

Algemeen

Wanneer u artikelen terugstuurt, wilt u dan in een begeleidend brief aangeven wat de reden van retourneren is, het ordernummer en uw volledige contactgegevens. Door dit te doen kunnen wij als JustforKeepers NL uw verzoek sneller in behandeling nemen. Vraag bij uw postagentschap om een bewijs van verzending, want JustforKeepers NL is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen. Wilt u langskomen in Leek neem dan even contact op dan maken we een afspraak met u.

Productfout

Als u denkt dat er iets fout is met een aangekochte product stuur dit dan terug naar ons kantoor of kom langs in Leek. Wij gaan dan kijken of we uw product gaan vervangen of  vergoeden. De contactgegevens vindt u op onze CONTACT pagina.

Wanneer we het product hebben ontvangen gaat één van onze medewerkers bekijken of uw aangegeven fout gegrond is. Mocht het gaan om fabrieksfouten dan geven we u de mogelijkheid het product te ruilen voor een zelfde product of tot terugbetaling. Kiest u voor vervanging dan neemt JustforKeepers NL de verzendkosten op zich. Als er fouten worden geconstateerd door slijtage of misbruik door de klant dan zal er niet worden over gegaan tot vervanging of terugbetaling. Via een email zullen we onze reden toelichten waarom we tot dit besluit zijn gekomen en geven aan dat we het product naar u terugsturen. De gemaakte verzendkosten zijn voor de klant en dienen eerst betaald te worden alvorens over wordt gegaan tot retourneren.

Belangrijk

JustforKeepers NL geeft geen garantie op slijtage van de handpalm van onze handschoenen. De palm is gemaakt van een zacht latex materiaal wat op een natuurlijke wijze slijt bij gebruik. Ook het slecht onderhouden, het dragen van de handschoenen op kunstgras en zelfs door versleten ballen kunnen de latex handpalm aantasten. Om deze reden geven we geen garantie op onze latex handpalmen.

Ruilen

Als u producten retourneert i.v.m. het wijzigen van de grootte, dan dient u de producten te retourneren in de originele verpakking. Wanneer wij producten ontvangen welke niet in de originele verpakking zitten of de verpakking is (ernstig) beschadigd dan gaan wij niet over tot vervanging of restitutie.

Als u wilt dat uw product(en) vervangen moeten worden door een andere grootte, dan zijn de verzendkosten voor de koper. U dient deze eerst over te maken alvorens we overgaan tot verzending.

Het kan voorkomen dat u, door welke oorzaak dan ook, een verkeerd product geleverd krijgt. Dit is vervelend, maar we doen ons uiterste best dit z.s.m. te herstellen. Verkeerd product ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via email, telefoon of Whatsapp. U dient wel aan te kunnen tonen dat uw verkregen product een foute levering is door JustforKeepers NL. Wij zorgen er dan voor dat u het juiste product ontvangt en de verzendkosten komen dan voor rekening van JustforKeepers NL. Zodra we van u het verkeerd bezorgde product(en) hebben ontvangen zullen we z.s.m. de juiste producten verzenden. De gemaakte verzendkosten krijgt u vergoed van JustforKeepers NL, maar u moet wel een bewijs van de gemaakte kosten inleveren. Dit kan d.m.v. een kopie van de gemaakte kosten bij het product te voegen of u kunt de nota inscannen en mailen.

Adres retourzending :

JustforKeepers NL
Oranjerie 43
9351 HX, Leek
Nederland