Just4Keepers

Just4Keepers beloont de beste keepers 34e LVGala

Beste keepers e LVGALA

Afgelopen zaterdag werd in een uitverkocht Sportcentrum Leek de finale avond gehouden van het 34e Leekster VoetbalGala 2019-2020. VEV’67 was de sterkste ploeg en won het A-toernooi, vv Westerkwartier won het B-toernooi en het talententeam van KTP Nieuw Roden won het Dames toernooi.

Er waren ook individuele prijzen te winnen zo ook voor ‘De beste keeper van het toernooi’. Zoals vele jaren werden ook dit jaar weer alle keepers beoordeeld door een vakkundige jury. De beste keeper van het toernooi wordt door de organisatie en Just4Keepers uit Leek beloont met een beker en een waardebon die besteed kan worden bij Just4Keepers.

Het niveau van de keepers, zowel bij de heren als bij de dames, lag ook dit jaar weer op een hoog niveau. Het is de jury toch gelukt om 3 keepers uit te roepen als de beste keeper van het 34e Leekster Voetbal Gala.

Bij de dames ging de titel ‘Beste keepster van het toernooi’ naar Jaroenie Eilander van FC Grootegast.

Bij het B-toernooi ging de titel ‘Beste keeper van het toernooi’ naar Erwin Heidinga van vv Westerkwartier.

Bij het A-toernooi ging de titel ‘Beste keeper van het toernooi’ naar Age-Wim van der Zee van VEV’67.

Just4Keepers uit Leek wil de winnende keepers van harte feliciteren met deze prestigieuze prijs. Just4Keepers wil alle keepers, die hebben deelgenomen aan het Leekster Voetbal Gala, veel succes wensen in de verdere carrière.