Just4Keepers

Welkom bij Just4Keepers Nederland

We heten u welkom op de website van JustforKeepers Nederland. U bent op deze website terecht gekomen omdat u op zoek bent naar materialen voor keepers. Dan hebben we goed nieuws voor u, want wij bieden u veel op het gebied van keepershandschoenen, keeper kleding en keeper benodigdheden. Wij bieden producten aan van het merk J4K.

De producten van J4K onderscheiden zich door een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wat J4K onderscheidt van andere online shops is dat J4K Nederland wordt gerund door keepers.

Omdat we zelf keepers zijn weten we :

  1. Wat keepers willen,
  2. Kwaliteit is belangrijk
  3. Prijs moet gunstig en concurrerend zijn t.o.v. de andere grote merken.

Als J4K Nederland kunnen we zeggen dat onze producten in alle bovenstaande punten is geslaagd.
Koopt u hier uw materialen dan krijgt u kwalitatief hoogwaardige materialen, voor een zeer gunstige prijs. Dit is ook de reden waarom de J4K keepershandschoenen wereldwijd steeds populairder worden.

 

J4K header logo

Introductie

In 2015 is Justforkeepers Nederland gestart met het online verkopen van J4K omdat er veel vraag was naar kwalitatief goede, maar betaalbare, keepershandschoenen. Er is toen contact gezocht met Just4Keepers oprichter Ray Newland met de vraag een verkooppunt te beginnen voor Nederland en België. Na goed overleg is begonnen met een webshop voor het aanbieden van J4K keepersmaterialen.
Het grootste verschil tussen J4K Nederland en J4K international is dat J4K Nederland geen keepersschool runt, maar alleen een online winkel heeft waar keepers hun keepersmaterialen aan kunnen schaffen. U ziet dit verschil ook in de websites van Just4Keepers international en JustforKeepers Nederland.
De J4K producten zijn aantrekkelijk geprijsd en daardoor is J4K een zeer geliefd merk bij keepers over de hele wereld. Met J4K Nederland gaan we het merk J4K introduceren in Nederland en België en we zouden u willen vragen ons een kans te geven om onze producten uit te proberen.

BELANGRIJK OM TE WETEN!
Just4Keepers Nederland in deze vorm heeft geen enkele connectie, affiniteit of draagvlak met Just4Keepers uit het verleden!

 

J4K header logo

Bescherming

J4K denkt ook mee aan het voorkomen van vervelende blessures bij (jeugd)keepers. Bij (jeugd)keepers wil het nog wel eens voorkomen dat bij harde schoten er vervelende blessures ontstaan aan de vingers. J4K heeft daarvoor Fingersaves ontwikkeld waarbij de vingers worden beschermd. De bescherming bestaat uit kunststof plaatjes die geplaatst worden in de vingers van de handschoenen, op deze manier worden de vingers beschermd. We zien dat de Fingersafe handschoenen de laatste jaren steeds populairder worden onder de (jeugd)keepers.
In ons assortiment vindt u bij de omschrijving of de handschoen Fingersave geschikt is.

 

J4K header logo

Junior keepershandschoenen

Keepershandschoenen voor kinderen van goede kwaliteit zijn moeilijk te vinden omdat veel merken gebruik maken van goedkopere specificatie in de junior keepershandschoenen. Daarnaast kopen veel jonge keepers keepershandschoenen welke wordt gedragen door hun favoriete professionele keeper. Zij willen dan ook die handschoen en houden dan geen rekening meer met de belangrijke regels voor het kopen van keepershandschoenen. Onder Klantenservice/Kies de juiste handschoen vindt u belangrijke informatie waar u op moet letten bij het aanschaffen van een paar keepershandschoenen.
Wanneer u een paar keepershandschoenen koopt uit de J4K serie dan koopt u handschoenen die exact dezelfde J4K specificaties hebben als de handschoenen die gedragen wordt door de professionele keeper. Dit is een eis die J4K stelt aan al haar keepershandschoenen die worden ontwikkeld en verkocht.

 

J4K header logo

Keeperskleding

Ook een goede keeper uitrusting is belangrijk voor elke keeper. J4K Nederland heeft een assortiment samengesteld waarmee u als keeper prima voor de dag kunt komen. Ook hier geldt een goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Kijk eens in de webshop naar onze keepersshirts, broeken, jassen en bijbehorende accessoires. Intussen staan de ontwikkelingen niet stil en is J4K begonnen met het ontwikkelen van nog meer beschermende middelen.

 

J4K header logo

Tot slot

Het is voor J4K Nederland een mooie uitdaging om keepers (en hun ouders) in Nederland en België te helpen geld te besparen op keepersmaterialen. Wij hopen dat we dit kunnen realiseren met het merk J4K en tevens iets unieks kunnen leveren waar u als keeper veel plezier aan beleefd. Kijk rond op onze website en laat u verassen door de vele mogelijkheden die J4K u biedt. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.

Just4keepers Nederland – ‘Proud to be different’